Opptak LOLbua 75

I kveld spiller vi inn LOLbua EXTREME edition. Inspirert av Jon Catos inntak av verdens sterkeste chili sammen med Chili Klaus (som du får høre mer om i episoden), lurer vi på hva som er dine mest ekstreme opplevelser – enten i spill eller det virkelige liv. Har du for eksempel fått en spillrekord du er spesielt fornøyd med? Del det med oss her, i vår Facebook-gruppe eller på Twitter.

Sendingen går live her klokken ca klokken 21:

 

Vi snakker også om spillene vi har testa i løpet av uken, tar for oss de aller viktigste nyhetene og har verden mest ekstreme lytterspalte på slutten av sendinga.

PS. Lenken på denne siden går til liveopptaket av LOLbua 75. Hvis du vil høre sendingen med musikk, god lydkvalitet og finklippet venter du en dag eller to til den er klar.

 

 

  • Diddykongjr

    Gjennomført donkey kong country 1 og 2 uten om å miste liv. gjennomført VVVVVV på 26 min. i det virkelige liv har jeg tatt sølvmedalje på jernbanecafeen i København (17 øl) gull var 27 og flaggmedalje 30. Ikke noen fremtidige mål om å ta de

    • Lars Richard Olsen

      Argh. Jeg så ikke denne da vi gikk gjennom kommentarene i går. Beklager, Diddykongjr. Jeg tar med dine kommentarer i neste sending (LOLbua 76).