261: Vi spår E3 og gir deg verdens beste konspirasjonsteori

Denne uken har vi FPS-og horror-ekspert Katharina Berg Rue på besøk. Hun blir med når vi spår om hva vi forventer fra E3, og hva vi tror Jon Cato kommer til å finne på i Los Angeles når han besøker spillmessen. Hvilke spill vil George RR Martin presentere? Vil Jon Cato stå på scenen i ett av showene? Får vi se Playstation 5? Ikke gå glipp av våre 100 prosent bombesikre spådommer.

Ikke nok med det. I tillegg får du høre hva vi synes om katterobotspillet Gato Roboto som er en liten perle tilhørende castlevania-sjangeren. Katharina skryter av horrorspillet S.O.N.mens Lars ikke er spesielt imponert av Borderlands 1. Men hva synes han etter å ha spilt Borderlands 2 sammen med Katharina?

Til slutt kjære lytter, så snakker vi også om konspirasjonsteorier. Ikke hvilke som helst konspirasjonsteorier, men de beste. Visste du for eksempel at Finland ikke eksisterer?

LOLbua lages uten noen form for støtte annet enn den vi får fra deg, vår lytter. Hvis du vil bidra, så kan du gjøre det på www.patreon.com/lolbua der vi blir glade for hver eneste krone som gis. Tilbake kan du få brev fra Jon Cato, en eksklusiv podkast og andre greier.

Video 2000

Takk til våre produsenter, Cobrakar84, TTMXMP og Rolf Helge Øvergaard Ingebrigtsen og alle dere andre som støtter oss.

Musikken du hører

Bli med i vår Discord-kanal: discord.gg/yScbdHP
Følg vår facebookside: www.facebook.com/lolbua2000/
Bli med i vårt community LOLbua Entourage: www.facebook.com/groups/930773487035216/
Følg oss på Twitter: twitter.com/lolbua
Instagram: www.instagram.com/lolbua
Vår hjemmeside: www.lolbua.no

Bilde: Inger Emilie Solheim

Forfatter: Lars Richard Olsen

Bor i nord. Anmelder og skriver om spill og kaster pod.