251: Hva spiller klima-eksperten mens han prøver å redde verden?

I den siste delen av vår framtidstrilogi ser vi nærmere på klimautfordringene i verden med forsker Steffen Kallbekken fra CICERO (uttales Kikero av vaskeekte italienere). Vi diskuterer også spill og filmer som tar for seg klima, lurer på hvor fornøyde vi bør være med å kjøpe Tesla og spør om alt vi og lytterne lurer på om vår framtid.

Vi rekker også å anbefale trivelige ting å holde på med mens vi venter på høyere vannstand, klimaflyktninger, malaria og ekstremvær. I tillegg rapporterer vi fra spillene vi har testet i det siste, deriblant Metro Exodus, Wanersong og Call of Duty Modern Warfare: Remastered

Hør ukens episode her:

Jon Cato anmelder filmen One Cut of the Dead, Steffen anbefaler blant annet brettspill og Lars har en bokserie du bør vurdere å sjekke ut.
Hvis du synes dette er interessant bør du også få med deg episode 249 som handler om framtiden generelt der vårt orakel tar for seg alt fra kunstig intelligens, liv på fremmede planeter og mye mer. Episode 248 handler om ulike former for apokalypsen og hvordan vi ville taklet den.

Som alltid: Takk til våre produsenter, Cobrakar84, TTMXMP og Rolf Helge Øvergaard Ingebrigtsen! Også du kan bli produsent, swapper, festdeltaker og mye mer på www.patreon.com/lolbua der du kan få merch, brev hver uke, eksklusiv podkast og mye mer.

Her finner du liveopptaket

Bli med i vår Discord-kanal: discord.gg/yScbdHP
Følg vår facebookside: www.facebook.com/lolbua2000/
Bli med i vårt community LOLbua Entourage: www.facebook.com/groups/930773487035216/
Følg oss på Twitter: twitter.com/lolbua
Instagram: www.instagram.com/lolbua

Musikken du hører i episoden er:


Forfatter: Lars Richard Olsen

Bor i nord. Anmelder og skriver om spill og kaster pod.