Julekalender 19 – Kjærlighet, krig og fashion med Noctis

Vi har fått eksklusiv tilgang til bloggen skrevet av Noctis som ble berømt gjennom spillet Final Fantasy XV. Krangel i gruppa, livet på veien og hverdagsobservasjoner preger tekstene.

Noctis og boybandet han spiller i er for tiden på turné gjennom Eos. Her får du se et  utvalg bilder tekst fra bloggen der han skriver om livet med bandkompisene Prompto, Ignis og Gladiolus – og ikke minst kjæresten Lunafreya.

Ut på tur aldri sur!?

11. november 2016

2016 har vært et skikkelig drittår. Pappa er død og kjæresten min er kidnappet. Snart er det heldigvis slutt. Lykkelappene jeg fikk fra mine beste venner reddet hele dagen min. Det er verdens beste gavetips! Man får en krukke full av lapper med komplimenter og fine minner på, og jeg startet dagen med en tåre i øyekroken. For noen fine folk jeg har i livet mitt!

Turneen fortsetter i morgen. Beklager at jeg har skrevet så lite i det siste. Vi har rigget ned scenen. Prompto prompet på meg. For en dust, men jeg ler likevel.

Sminken er lagt av Dajana, hår av Amanda, og styling av Salima Jobarteh (styling betyr hun som bestemmer klærne og hvordan håret og sminken skal være, altså personen som skaper en helhet i looken)

Musikkvideo!

13. november 2016

Vi har brukt dagen på å ta promobilder og spille inn en del video som skal gå som reklame på tv2 etterhvert. Vi har holdt på fra klokken 10 og fram til nå nettopp, men de hadde heldigvis gullerotkake på bakrommet og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg dyttet ned syv stykker på rad for å holde energinivået oppe, haha.

Jeg og Gladiolus slåss i videoen og jeg må si han virkelig har fått strammet opp kroppen. Se på den bakenden lzzm! Go Gladiolus!

En rar giraff kom plutselig inn i bildet da vi skulle synge andre vers. Sko fra Adidas.

Dra til helvete!!

16. november 2016

Jeg begynner å bli litt lei av at jeg føler så sterkt. Heldigvis føler jeg ikke så sterkt på mine egne følelser – eller det er kanskje en kjip ting siden livet ser ut til å bare gli forbi – men sånn som opprørene i Syria nå har virkelig gått inn på meg, under huden og tatt litt knekken på godt humør.

Å feire jul nå føles ut som en skam. I dag begynte jeg å gråte helt ut av det blå, og jeg føler meg nesten som en taper som har levd et alt for skjermet liv og ikke takler å få virkeligheten slengt i fleisen. FrP kan forresten dra til helvete.

1 tips for bedre søvn

16. november 2016

Som dere vet har jeg i perioder slitt veldig mye med å få sove. Det har ikke hjulpet uansett hvor tidlig jeg legger meg eller hvor trøtt jeg har vært, jeg ble uansett liggende å vri på meg i senga i flere timer før søvnen til slutt kom. Jeg har blitt flinkere med tiden, og vil derfor dele mine beste tips for å få sove med dere!

Jeg begynte på tabelettene «sleep care» for kanskje en måneds tid siden, og de har virkelig funket så bra. De har gjort at jeg føler meg roligere ved leggetid og at jeg ikke er så rastløs når jeg skal sove. I tillegg inneholder de B12, som det er så viktig at man – og spesielt jeg som er vegetarianer – får i seg.

Jeg fikk tabelettene fra Prompto. Han sier at det er viktig at han er med meg på soverommet når jeg svimer av slik at jeg ikke faller ned fra sengen og slår meg.

Jakke fra ZARA og mobildeksel fra Gucci

KRISE!!

1. desember 2016

I dag skulle vi starte dagen med å bytte julekalendergaver, men så har Ignis glemt at han skulle gi til meg og ikke til Prompto. Gladiolus skulle gi til Ignis men ga til bilen. Det ordnet seg raskt, men Prompto kastet tabelettene i elva da jeg prøvde å gi dem til Gladiolus som egentlig skulle ha dem. Chill!

Prompto ble så lei seg at han stakk av. Jeg tok han igjen og vi lekeslåss på parkeringsplassen. Det minner meg om videregående da vi trente aikido.

Julegavetips

5. desember 2016

Prompto vil ikke snakke med meg. Jeg vet ikke hva som er galt. Han snakker heller ikke med Gladiolus. Jeg tok bare på armene hans og sa at han var blitt så sterk (sjekk biceps!) så begynte Prompto å gråte. Jeg frykter at bandet kommer til å gå i oppløsning. Som om jeg ikke har nok å tenke på.

Gladiolus leser for tiden i boka mi. Det er et kjempegodt tips nå før jul. Det minnet meg på da jeg var på boksignering i Skien og kombinasjonen av julekoret som sang på siden av meg, og ungdom etter ungdom som kom skjelvende med tårer i øynene for å få boken sin signert gjorde noe med meg. Hvordan er det nok av meg å bare skrible ned navnet mitt i en bok å si «takk for at du kom»? Det føles ikke nok.

Kom på at jeg ikke har ringt Lunafreya på en stund nå.

Det for holde med blogginnlegg. Takk til Sophie Elises blogg for det aller meste av tekst.

Julekalender

Se dagens luke i julekalenderen fra Level Up og LOLbua der du hver dag får høre om et av årets spill og kan svare på en tidvis vanskelig quiz hvor du kan vinne ville premier.

Forfatter: Lars Richard Olsen

Bor i nord. Anmelder og skriver om spill og kaster pod.