LOLbua 120 – Special Guest Jeppe

Episode 120

Det blir mye snakk om film basert på spill denne uken når vi får besøk av gamer, skuespiller, stuntmann og allround good guy Jeppe Beck Laursen. Jeppe har bidratt på Age of Conan, Disney Infinity, Skylanders, Biler og flere andre spill PLUSS en lang liste filmer og tv-serier som vi også snakker om i denne episoden.

(Les også vår artikkel om seks av de største spillmatiseringene og Lars sin dom over dem)

Vi kårer (sort of) hva som er beste filmserie basert på spill, Jeppe forklarer hvorfor han liker WoW-filmen og kommer samtidig med et offer you can´t refuse for en av WoW-karakterene hans (den har mace!).

Og ja. Vi snakker også om spill. Lars har denne uken prøvd fantastiske Temple of No (som du kan prøve på denne lenken) og Steamworld Heist. Jon Cato drømmer om nye Monster Hunter som han skal spille i Spania og klager over lagkameratene i Overwatch. Magnus overraskende nok også spilt Overwatch, men gir også sin dom over det nye Sherlock Holms-spillet The Devil´s Daughter.

Masse mer, god spill- og filmmusikk og både edru og beruset tulleprat får du også i en av årets beste sendinger fra LOLbua denne uken.

 

Last ned episoden som MP3 her

 

Musikken vi bruker er:

Turrican – Title Theme (Subsong 2)

Chrono Trigger – Main Theme

Mortal Kombat The Movie – Theme Song

Daft Punk – Derezzed (Cassettes won´t listen Remix)

Castlevania III: Dracula’s Curse – Flashback
PS. Vi anbefaler deg å abonnere på podcasten vår, noe du kan gjøre via ditt favorittpodcastprogram. Her finner du oss på iTunes. Der håper vi også at du kan gi oss noen stjerner og en liten anmeldelse. For å abonnere på Android tykker du her. Her er RSS-feeden. 

 

Den kaotiske livestreamen som vi baserer podcasten på kan du se her. Den er som vanlig uten beste lyd, musikk og bortklipping av de verste dødpunktene.

 

 

Forfatter: Lars Richard Olsen

Bor i nord. Anmelder og skriver om spill og kaster pod.