Julekalender 13 – 2015 i splasher

2015 I SPLASHER

Det er vanlig å oppsummere året som gikk i bilder fra viktige hendelser som har skjedd underveis. I LOLbua-året 2015 står selvsagt sendingene helt sentralt, og det er derfor naturlig for oss å benytte splashene når vi skal i gang med de navlebeskuende tilbakeblikkene.

What?

De fleste av våre faste lyttere har fått med seg at LOLbua har et nært forhold til splasher. Det vil si, vi prater en del om dem, og tar oss sjelden tid til å forklare hva de egentlig er. Splash er et begrep jeg og Jon Cato plukket opp i en tidligere jobb, hvor visse saker, som skulle promoteres på forsiden, fikk egne illustrasjoner – eller reklameplakater, om du vil. Det ble med oss til LOLbua, siden splashene der i bunn og grunn gjør det samme.

Easter eggs

Splashene har vært min oppgave siden min første sending i LOLbua, og er en jobb jeg har blitt veldig glad i å pusle med. En slags ukentlig kreativ nøtt å knekke, i et håndverk jeg sakte, men sikkert lærer meg selv opp i. Det er noe ekstra givende i å legge store mengder energi og forarbeid inn i noe de færreste vet eksisterer en gang, som et lite easter egg for de ivrigste lytterne.

Her er splashene fra årets 41 sendinger. Hva er din topp 3? Gi lyd i kommentarfeltet!

LOLbua-året 2015 i splasher

(Du kan klikke på splashene for en litt større utgave.)