Fra forfall til form

En måned i isolasjon har blitt til en måned uten noe særlig fysisk aktivitet. Jeg pleide å sykle til og fra jobb hver dag. Det ble en solid 30 minutter lang økt i oppoverbakke hver ettermiddag på vei hjem, og nok til at jeg holdt kiloene i sjakk og kondisjonen ok.

Å gå hjemme har fullstendig ødelagt dette. Derfor begynner jeg med et treningsregime i morgen igjen. På NTNU sine hjemmesider ligger det et syv ukers treningsprogram for å komme i form. Opprinnelig ble jeg tipset om dette på podcasten Krisemøte, og jeg prøvde programmet selv en sommer for snart to år siden. Det fungerte veldig bra de fire ukene jeg var på Halsnøy den sommeren, men tilbake i Oslo ble det vanskelig å kombinere med jobb og hverdagsliv, så jeg falt av.

Men nå skal jeg tilbake. Jeg begynner på uke 1 i morgen. Trening hver mandag, onsdag og fredag. Kiloene skal tilbake i sjakk og formen skal opp.

Forfatter: Jon Cato Lorentzen

Daglig leder i Krillbite. Lager podcast og quiz.