Gratulerer, Lars!

I går kunne min gode venn og podcastkollega Lars Richard endelig lansere sin nye nettavis iHarstad. I januar i år forlot han journalistjobben sin i Harstad Tidende for å bli medstifter og nyhetsredaktør i en helt ny nettavis i Harstad, som har fått navnet iHarstad. I går 20:00 gikk nettsidene live, med en hel haug med lokalnyheter.

Selv om det er 27 år siden jeg forlot Harstad, liker jeg fortsatt å følge med på hva som skjer i fødebyen min. Jeg har ingen foreldre eller søsken igjen i Harstad, så byen føles strengt tatt ikke som «hjemme» lenger, men jeg blir likevel overveldet av nostalgi og lengsel hver gang jeg besøker Harstad. Det går stort sett over på et døgn, da.

Jeg har betalt 119,- kroner for abonnement. Jeg venter også på svar fra Lars og hans redaktør Morten om når jeg skal få min månedlige spalte i avisen der den utflyttede Harstadværingen som nå kjører elektrisk sparkesykkel og drikker caffè latte med kultureliten i Oslo skal presentere skråblikk på fødebyen sin fra sivilisasjonen i sør!

Ellers er jeg veldig begeistret for redaksjonsbildet over. Ved første øyekast ser det ut som Harstads nye danseband. Leopard-dama på vokal. Han hårete til venstre på trommer og han høye til høyre på bass. Han skallede er selvsagt gitarist, låtskriver og bandleder, mens Lars bemanner synth og piano. Gratulerer med lansering!

Forfatter: Jon Cato Lorentzen

Daglig leder i Krillbite. Lager podcast og quiz.