LOLbua 129 – Xbox 360 Spesial

Episode 129

Denne uken handler nesten alt om Xbox 360 her i bua. Vi ser på overgangen fra Xbox til Xbox 360 og finner ut hvordan Microsoft brukte det de lærte fra sin første konsoll til å lage en av tidenes beste spillemaskiner.

Vi minnes den katastrofale lanseringen der tusenvis av maskiner plutselig døde og kostet Microsoft over 1 milliard dollar og finner ut hva Sony gjorde galt da de likevel tapte lederposisjonen. Vi snakker også om da Microsoft satte fart i indie-industrien med Xbox Live Arcade og mye mer sammen med vår gode venn og Microsoft quiz-mester Jan Christian Heigl.

Takk til våre lyttere for gode spørsmål og kommentarer vi leser opp i sendingen, og ikke minst takk til Kristoffer GhettoBoiz Manson Hansen Leistad Fthagn for ukens tema.

 

PS. Vi anbefaler deg å abonnere på podcasten vår, noe du kan gjøre via ditt favorittpodcastprogram. Her finner du oss på iTunes. Der håper vi også at du kan gi oss noen stjerner og en liten anmeldelse. For å abonnere på Android tykker du her. Her er RSS-feeden. 

Last ned episoden som MP3 her

 

Finn oss på Facebook, og er du ekstra interessert kan du joine vårt lytterkontrollerte entourage. Vi legger alltid ut opptak fra livestreamen vår på YouTube-kanal.

 

Musikken du hører i episoden er:

One Final Effort (Halo 3) – Martin O´Donnell, Michael Salvatori

Gometry Wars: Retro Evolved Theme

The Hospital (Super Meat Boy) – Danny Baranowsky

Downstream (Braid) – Shira Kammen

Halo (Live) – Beyoncé

Naked Glow (Ridge Racer 4)

State of Emergency (Blue Dragon) – Nobuo Uematsu

Ahri Arcade (League of Legends)

Le Ali Del Principio (Baiten Kaitos) – Motoi Sakuraba

Xbox 360 Song – Angel Duarte