LOLbua 307 – der vi deler litt for mye

Når det bare er Lars og meg i en podcast-episode blir det ofte litt ekstra intimt. Vi kjenner hverandre så godt og har delt gode og vonde ting gjennom et vennskap som har vart i over 25 år, så hemningene forsvinner litt og praten sitter ekstra løst når det bare er oss to i det virtuelle studioet.

Og det er to pratesyke kompiser som møtes i ukas episode. I nesten to timer går praten som handler om alt fra Hitlers forhud til duell mellom ketchup sennep. Jon Cato forklarer hvordan man lager den perfekte omelett og Lars har vært på shopping-spree. I tillegg har vi spilt spill som Outer Wilds, Picross S4 og Snowrunner.

Noen ganger er jeg litt bekymret for at vi blir for personlige og personfokuserte. En podcast er jo i stor grad en gedigen egotripp. Når hundrevis av mennesker velger å bruke tid i ditt selskap og høre på deg kan man fort bli litt selvsentrert og megaloman. Er det virkelig interessant å høre om Lars sin spesialshampoo eller mine matvaner? Jeg håper lytterne gir oss feedback på hva de vil ha mer og mindre av.

Jeg synes likevel episoden ble koselig, artig og underholdende. Selv om det kanskje ble litt for mye prat om oss to og livene våre.

Musikken i episoden er nesten utelukkende fra kjente og mindre kjente PC9801-spill (en japansk datamaskin fra NEC). I tilfeldig rekkefølge:
Motoi Sakuraba – Tokyo Twilight
Masashi Hijikata – Reichsritter: Teikoku Kishidan
Hiroaki Sano – Valkyrie the Power Beauties
Masanobu Tsukamoto – Rude Breaker
Kenichi Arakawa – Viper-BTR
Kukeiha Club – Policenauts: Mission 307

En sang er ikke fra PC9801. Du vet hvilken sang jeg snakker om når du hører den…

Forfatter: Jon Cato Lorentzen

Daglig leder i Krillbite. Lager podcast og quiz.