Magnus vender tilbake til LOLbua

Kjemien var tilbake på feiringen av episode 250, sier Magnus Tellefsen som tar overgang fra Rad Crew med umiddelbar virkning.

Torsdag i forrige uke var store deler av LOLbua-redaksjonen samlet i Oslo for å feire 250 episoder sammen med 20 lyttere som støtter oss på Patreon. Etterpå ble det kalas på Tilt, og med på det hele var Magnus Tellefsen, tidligere fast medlem av redaksjonen. Etter noen øl begynte ting å skje:

– Kjemien var tilbake. Når det også er slik at ingen setter like mye pris på surdeig og sous vide som LOLbuas lyttere, så ble jeg enig med Jon Cato om å vende tilbake. Rad Crew er flinke, men det ble for lite mat i krabben, sier Tellefsen.

Rad Crew-sjef Jostein Hakestad har et noe annet syn på saken:

– Det ble én sørlending for mye. There can be only tre eller fire, sier han i en kort kommentar.

Ståle Baldvinsson intervjuer Tellefsen under feiringen av 250 episoder i Oslo sist torsdag. Hør resultatet i ukens episode av LOLbua som kommer onsdag. Foto: Kristian Tjessem

Tellefsen ventes tilbake i LOLbua 251 neste uke. Da blir tema topp 5 pek og klikk-eventyrspill fra Voiebyen med punk-soundtrack.

– Vi lot Magnus bestemme tema selv. Jeg angrer på dette allerede, sier Jon Cato.

De med god hukommelse vil huske at Magnus sluttet i LOLbua under en dramatisk seanse på LOLbua 200 da Rad Crew spradet inn på Tilt og annonserte at de tok den glade sørlendingen til morselskapet Rad Corp.

Hør episoden her:

Slutter som paramedic

En relatert nyhet er at Ståle «Son of Alec» Baldvinsson nå skal slutte som paramedic. I stedet starter han butikken hullergull.no. Det er ikke kjent hva selskapet skal selge.

– Jeg må enn så lenge holde kortene tett inntil brystvortene. Jeg hører at noen frykter stive priser, men jeg lover at alle som kommer i butikken vil forlate tilfredsstilt.

Forfatter: Lars Richard Olsen

Bor i nord. Anmelder og skriver om spill og kaster pod.