Playstation TV?

PlayTV

Playstation TV ble en av disse dingsene som havnet på hjemmekontoret men som aldri ble pakket ut av esken sin. Det var vel et julebord i forfjor om jeg husker rett, en samling på House of Nerds og en middag i Nydalen, en brun papirpose med noen nye spillpromoer og en Playstation TV utlevert av PR-byrået før jeg vendte nesen hjemover.

Den ble i posen, gitt. Flere ganger har jeg tenkt at jeg burde koble den opp på TV-en nede i stua for å teste streaming av spill fra PS4-konsollen i fjerde, eller rett og slett bare spille litt Spelunky, Hotline Miami og Persona 4 Golden på storskjerm. Men det ble med tanken.
78707_4d390bfc85382

Det er ikke første gangen Sony har lekt med TV-produkter. PlayTV til Playstation 3 skulle ta knekken på Kabel TV-leverandører. Ambisjonene til Playstation TV var mer moderate, nå skulle Vita-spill kunne spilles på storskjerm og ikke minst tror jeg Sony så for seg at den kommende streametjenesten av spill ville fungere utmerket med Playstation TV.

Nå ser det ut som de har kastet inn håndkleet for minikonsollen. Sony Japan har annonsert at apparatet tas ut av produksjon, og det er ingen grunn til å tro at ikke resten av verden følger etter.

Jeg beholder min i den brune papirposen i hylla på kontoret her. En Playstation-samler på Ebay i 2040 vil sikkert betale en klekkelig sum for den.

Forfatter: Jon Cato Lorentzen

Daglig leder i Krillbite. Lager podcast og quiz.